Firma de curatenie OXYCLEAN se adreseaza atat companiilor care vor sa asigure un mediu curat si igienic angajatilor, facandu-i astfel mai productivi, cat si persoanelor fizice pentru care viata agitata nu lasa loc preocuparilor casnice.

DE CE TREBUIE SA CURATAM COSURILE DE FUM?

Din punct de vedere legal, detinatorii de cosuri de fum au obligatia de a asigura curatarea acestora, prin contractarea unor servicii speciale de coserit autorizat (conform Ordinului Ministerului Administratiei si Internelor- OMAI nr. 163/2007- privitor la siguranta la incendiu).

Curatarea cosurilor de fum in apropierea sezonului rece este foarte importanta pentru siguranta dumneavoastra si pentru calitatea aerului casei in care locuiti. Cosurile de fum se pot infunda frecvent din cauza dislocarii materialelor din care sunt construite cosurile, din cauza aparitiei cuiburilor de pasari sau a panzelor de paianjen, din constructii necorespunzătoare ale structurii sa din cauza improvizatiilor.

Curatarea cosurilor de fum are la baza doua componente:

Curatarea mecanica - verificarea structurala de catre un cosar autorizat a cosurilor de fum si a tubulaturii si indepartarea depunerilor care pot bloca eliminarea corecta a noxelor. Se folosesc in acest sens echipamente profesionale, camere video pentru zonele lipsite de acces si vizibilitate, perii de sarma pentru curatare, spacluri pentru spargerea depunerilor si lanterne. Zonele din jurul cosurilor de fum sunt protejate cu prelate, pentru prevenirea murdaririi zonelor exteriorare.

Curatare chimica - se refera la folosirea unor substante chimice la nivelul focarului (in timpul arderii), astfel incat prin degajarea aerosolilor sa fie evitate depunerile pe cosurile de fum.

Cosar specializat conform ASFOCH

Stim cat de mult conteaza siguranta in exploatare, asa ca noi va oferim lucrari de curatare mecanica a cosurilor de fum si a tubulaturii de bucatarie folosind echipamente profesionale si cu personal calificat in meseria de cosar, conform clasificarii ASFOCH (Asociatia hornarilor, constructorilor de cosuri de fum si seminee din Romania).

Conform Hotararii de guvern HG nr. 537/2007- art. 1, pct.2, paragraf i - beneficiarii au obligatia de a realiza cel putin o data pe an curatarea hornurilor si a cosurilor de fum, dar si izolarea acestora. Recomandarea noastra este ca mentenanta si curatarea cosurilor de fum sa se desfasoare o data la 6 luni.

De aceea venim in ajutorul tau cu servicii profesionale de curatare si mentenanta:

  • intretinere si curatare cosuri de fum
  • intretinere si curatare hote, tubulatura pentru bucatarii si cuptoare de pizza
  • curatare seminee si sobe teracota

Pentru toate lucrarile executate ne oferim seriozitatea si cunostintele, alaturi de documente fiscale, rapoarte de lucru si, la cerere, documentarea lucrarii cu CD-uri cu etapele de lucru).


securitate

Securitate

curatare cos fum

Curatare cos fum

curatare semineu

Curatare semineu

cosar autorizat

Cosar autorizat