Firma de curatenie OXYCLEAN se adreseaza atat companiilor care vor sa asigure un mediu curat si igienic angajatilor, facandu-i astfel mai productivi, cat si persoanelor fizice pentru care viata agitata nu lasa loc preocuparilor casnice.

DE CE TREBUIE SA CURATAM HOTELE, TUBULATURA SI VENTILATOARELE AFERENTE?

 1. Incendiile

  Incendiile (vaporii de grasime si depunerile reziduale se regasesc intr-o stare inflamabila in interiorul hotei si a componentelor de tip tubulatura de ventilatie, zone aflate in proximitatea focului deschis lucru care creste considerabil riscul de aprindere). Incendiile pot cauza de la distrugeri minore de ordin material pana la majore constand in vieti omenesti.

 2. Microbi si bacterii

  Este important sa curatarea de hote profesionale dar si intregul sistem de ventilate pentru a evita infestarea cu bacterii sau microbi.

  Este bine de stiut ca depunerile de grasimi formeaza mediul propice (substanta organica, caldura) pentru dezvoltarea coloniilor de bacterii si microbi).

 3. Costuri reduse

  Curatarea periodica de hote si sisteme de ventilatie va ajuta sa evitati scurgerile de grasimi. Acestea odata ajunse in mancare, grasimile infestate pot cauza toxiinfectii alimentare sau pagube de ordin estetic precum patarea tavanelor de sub tubulaturi ventilatoare.

 4. Tiraj redus

  Curatarea hotelor evita reducerea tirajului si/sau griparea ventilatorului. Obturarea cu reziduuri a diametrului tubulaturii ingreuneaza procesul de exhaustare creand astfel un lant vicios in care gazele greu evacuate au mai mult timp pentru a condensa si a se depunde in interiorul sistemului.

 5. Parametri optimi

  Curatarea hotelor ajuta la mentinerea functionalitatii sistemului in parametrii optimi. O hota cu depuneri consistente este mult mai greu de curatat si ridica semnificativ costurile cu aceasta operatiune comparativ cu o hota servisata periodic.

 6. Legislatie

  Conform ordinului MAI 112 toti operatorii din HORECA ce dispun de un astfel de sistem de exhaustare gaze fierbinti trebuie sa-l mentina in parametri optimii de functionate si sa elimine riscul unui incendiu ce poate fi cauzat de astfel de depuneri inflamabile.

Pentru toate lucrarile executate ne oferim seriozitatea si cunostintele, alaturi de documente fiscale, rapoarte de lucru si, la cerere, documentarea lucrarii cu CD-uri cu etapele de lucru).


securitate

Securitate

curatare hota

Curatare hota

curatare tubulatura

Curatare tubulatura

curatare ventilatoare

Curatare ventilatoare