Firma de curatenie OXYCLEAN se adreseaza atat companiilor care vor sa asigure un mediu curat si igienic angajatilor, facandu-i astfel mai productivi, cat si persoanelor fizice pentru care viata agitata nu lasa loc preocuparilor casnice.

Servicii DDD

Igiena si curatenia sunt foarte importante in prezent, indiferent daca vorbim despre locuinte in ansambluri rezidentiale, in blocuri de locuinte sau case, ori de spatii publice sau comerciale. Igiena nu vizeaza doar procesele personale de curatare si ingrijire, ci si mentenanta din acest punct de vedere la nivelul intregului spatiu utilizat (blocuri, spatii de birouri, institutii publice). Din acest motiv noi venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii specializate DDD, care sa va ajute sa va stiti locuintele si spatiile in siguranta, fara daunatori.

Ce inseamna DDD?

DDD este acronimul de la Dezinsectie- Dezinfectie- Deratizare si presupune un serviciu profesional autorizat, realizat in mod corect si complet, care sa trateze si sa previna principalele probleme intampinate cu diferite tipuri de daunatori, virusuri, microorganisme sau bacterii.

Servicii Dezinsectie

Va oferim servicii profesionale autorizate de dezinsectie, adaptate oricaror tipuri de spatii (interior- exterior). Folosim substante avizate, care nu aduc atingere starii de sanatate a oamenilor si animalelor. Folosim capcane specializate si substante eficiente pentru a distruge insectele si cuiburile acestora.

Servicii Dezinfectie

Oferim servicii profesionale autorizate de dezinsectie pentru persoane fizice, agenti economici sau spatii publice, contribuind astfel la un mediu mai curat si mai igienic, in lupta cu bacteriile, microorganismele si virusurile. Intelegem importanta sanatatii si riscurile imbolnavirii, asa ca tratam cu seriozitate atat aspectele care tin de igineizarea locuintelor individuale, cat si de spatiile folosite in comun (spatii de birouri, spatii comerciale etc.)

Servicii Deratizare

Oferim servicii profesionale autorizate de deratizare pentru spatii publice, asociatii de proprietari sau persoane fizice, pentru a elimina rozatoarele si cuiburile lor. Folosim in acest sens capcane si produse profesionale si oferim pachete de mentenanta pentru a va asigura dereusita exterminarii.

Va stam la dispozitie cu oferte personalizate de preturi si pachete de servicii DDD si mentenanta, astfel incat problema daunatorilor sa nu mai fie una recurenta.

Personalul calificat este instruit temeinic pentru realizarea fiecarui tip de serviciu DDD in conditii de maxima eficienta, pentru a va ajuta sa va bucurati de spatii curate si igienizate.


securitate

Securitate

dezinsectie

Dezinsectie

dezinfectie

Dezinfectie

deratizare

Deratizare